PREMIUM SERVICE

Voor racers is het een gewoonte om voor elke training en wedstrijd het materiaal perfect te onderhouden. Zo kan er vanuit worden gegaan dat het materiaal in staat is om optimale prestaties af te leveren. Dit geeft de zekerheid die nodig is om tot een goede afdaling te komen.    

Skimeesters maakt dit persoonlijke onderhoud ook mogelijk voor iedere wintersporter. Al tien jaar werken wij aan een optimaal onderhoudsproces, waarin de ervaring van de wintersporter centraal staat. Het materiaal wordt geprepareerd, zodat er de hele week met vertrouwen op kan worden gestaan.

Hoe het materiaal wordt geprepareerd is per persoon verschillend. Er zijn variaties mogelijk in de kanthoek, de hoek bij hangend slijpen en in hoeverre de staalkant wordt doorgeslepen van tip naar tail. Op onze onderhoudslocatie kunnen wij jou het beste adviseren in het type onderhoud voor jouw techniek.

klaar voor jouw beste wintersportervaring?

onze service

TOUR - Skiservice          €32.50

De Tour servicebeurt is bestemd voor plezierskiërs die rustig de vakantie door touren en gemakkelijk op de kanten willen komen. Daarnaast kan je een week lang genieten van gelijke glijeigenschappen.

SPORT - Skiservice        €37.50

Ben jij een gedreven wintersporter en wil je de hele week genieten van scherpe staalkanten met de beste glijeigenschappen? Dan is de Sport servicebeurt het best geschikt voor jou!

EXTREME - Skiservice   €42.50

Ben jij de snelste van de groep of wil je het meeste uit jouw materiaal halen? Met de Extreme servicebeurt wordt het materiaal precies aangepast op jouw extreme skistijl, zodat jij optimaal kan profiteren van jouw materiaal.

SNOWBOARD - Service €40.00

Op jouw snowboard wil je de hele week goed glijden op stijle pistes en op vlakke paden. Deze snowboard servicebeurt biedt de beste glijeigenschappen en geeft de zekerheid van scherpe staalkanten voor elke snowboarder.
We zijn terug van een heerlijke skivakantie. De Hero Masters waren weer geweldig en de Dynastars gingen ook beter dan ooit tevoren. We komen de volgende keer graag terug voor het skionderhoud. 

 ★★★★★
- Johan en Geeke
Na het onderhoud ervaarden wij opmerkelijk betere prestaties van onze ski's. Ze glijden de hele wintersport goed en de kanten van de ski's kunnen gemakkelijk de hele week door. Zeker de prijs waard voor het handmatige onderhoud. 
 ★★★★★
- Karin Poel
Snowboards altijd zo scherp geslepen dat het net schaatsen zijn en je zelfs grip hebt op een ijsplaat. Wax na zeven dagen nog steeds zo goed dat ook paden geen problemen geeft. Top service!

 ★★★★★
- Marc de Graaf
ski slijpen skis slijpen ski's slijpen ski waxen skis waxen ski's waxen skies slijpen skies waxen ski slijpen waxen skis slijpen waxen ski's slijpen waxen ski slijpen goedkoop skis slijpen goedkoop ski's slijpen goedkoop ski slijpen kwaliteit skis slijpen kwaliteit ski's slijpen kwaliteit almere bussum laren huizen amsterdam weesp diemenlelystad dronten zeewolde hilversum amersfoort utrecht
Powered by AZEXO Shopify page builder