onze serviceTOUR - Skiservice            €35.00

De Tour servicebeurt is bestemd voor plezierskiërs die rustig de vakantie door touren en gemakkelijk op de kanten willen komen. Daarnaast kan je een week lang genieten van gelijke glijeigenschappen. Inc. top klasse infrarood waxen.

SPORT - Skiservice          €40.00

Ben jij een gedreven wintersporter en wil je de hele week genieten van scherpe staalkanten met de beste glijeigenschappen? Dan is de Sport servicebeurt het best geschikt voor jou! 
Inc. top klasse  infrarood waxen.


SNOWBOARD - Service   €40.00

Op jouw snowboard wil je de hele week goed glijden op stijle pistes en vlakke paden. De snowboard servicebeurt biedt de beste glijeigenschappen en geeft de zekerheid van extra scherpe staalkanten voor elke snowboarder. Inc top klasse infrarood waxen.
ski onderhoud handmatig slijpen en waxen sport hele goede grip en snel glijden

SCHERPERE STAALKANTEN DAN JE OOIT BENT GEWEND 

Voor racers is het een gewoonte om voor elke training en wedstrijd het materiaal perfect te onderhouden. Zo kan er vanuit worden gegaan dat het materiaal in staat is om optimale prestaties af te leveren. Dit geeft de zekerheid die nodig is om tot een goede afdaling te komen.    

Skimeesters maakt dit onderhoud mogelijk voor iedere wintersporter. Al tien jaar werken wij aan een optimaal onderhoudsproces, waarin de ervaring van de wintersporter centraal staat. Het materiaal wordt geprepareerd, zodat er de hele week met vertrouwen op kan worden gestaan.

Hoe het materiaal wordt geprepareerd is per persoon verschillend. Er zijn variaties mogelijk in de kanthoek, de hoek bij hangend slijpen en in hoeverre de staalkant wordt doorgeslepen van tip naar tail. Voor de wintersporter hebben deze variaties veel effect op hoe snel de ski's of snowboard grip krijgt in de nieuwe bocht. Ook heeft dit effect op het makkelijk of snel uitsturen van de bocht. Op onze onderhoudslocatie kunnen wij jou het beste adviseren in het type onderhoud voor jouw techniek. De drie verschillende profielen voor skionderhoud beschikken over de variaties van makkelijk bochten maken tot zeer sportieve bochten voor de gevorderde skiërs.
Niet alleen vriendelijk en makkelijk communiceren, maar ook top service. Ski's zijn fantastisch gerepareerd en gewaxt. Slijpen was dit maal niet nodig, nog scherp van de vorige beurt bij Skimeesters. Bedrijf om bij terug te komen, kan het iedereen aanraden. 
 ★★★★★
- Walter Jansen
Top! Afspraak maken is zo gedaan en het advies is super. Ik gebruik mijn ski’s zeer intensief en ben bijzonder onder de indruk over de kwaliteit van werk. Uitstekend gewaxt waardoor de glij-eigenschappen van mijn ski’s uitstekend waren! Bijzonder onder de indruk van het slijpwerk van de kanten! Korte, gesneden bochten kostten geen enkele moeite en de ski’s hadden mooi grip onder alle omstandigheden! Ik woon niet in de omgeving Almere maar heb er de reis graag voor over!
 ★★★★★
- Menno de Groot
Nu voor de tweede keer geweest en beide keren zeer tevreden. Ik was van plan om een nieuw board te kopen maar ging het toch nog een keer met mijn oude board op vakantie. Gelukkig heb ik geen nieuw board gekocht want na de onderhoudsbeurt was hij zo goed als nieuw! Ik ging naar een gebied waar ik al meerder keren was geweest en er was altijd een tunnel waar ik nooit in een keer door heen kon, tot mijn verbazing kwam ik zonder moeite de tunnel uit! Zolang skimeesters doorgaat ben ik vaste klant. 
 ★★★★★
- Quinten

klaar voor jouw beste wintersportervaring?


Powered by AZEXO Shopify page builder