onze service

TOUR - Skiservice          €32.50

De Tour servicebeurt is bestemd voor plezierskiërs die rustig de vakantie door touren en gemakkelijk op de kanten willen komen. Daarnaast kan je een week lang genieten van gelijke glijeigenschappen.

SPORT - Skiservice        €37.50

Ben jij een gedreven wintersporter en wil je de hele week genieten van scherpe staalkanten met de beste glijeigenschappen? Dan is de Sport servicebeurt het best geschikt voor jou!


EXTREME - Skiservice   €45.00

Ben jij de snelste van de groep of wil je het maximale uit jouw materiaal halen? Met de Extreme servicebeurt wordt het materiaal precies aangepast op jouw extreme skistijl, zodat jij optimaal kan profiteren van jouw materiaal.

SNOWBOARD - Service €40.00

Op jouw snowboard wil je de hele week goed glijden op stijle pistes en op vlakke paden. Deze snowboard servicebeurt biedt de beste glijeigenschappen en geeft de zekerheid van scherpe staalkanten voor elke snowboarder.

ski onderhoud handmatig slijpen en waxen sport hele goede grip en snel glijden

SCHERPERE STAALKANTEN DAN JE OOIT BENT GEWEND 

Voor racers is het een gewoonte om voor elke training en wedstrijd het materiaal perfect te onderhouden. Zo kan er vanuit worden gegaan dat het materiaal in staat is om optimale prestaties af te leveren. Dit geeft de zekerheid die nodig is om tot een goede afdaling te komen.    

Skimeesters maakt dit onderhoud mogelijk voor iedere wintersporter. Al tien jaar werken wij aan een optimaal onderhoudsproces, waarin de ervaring van de wintersporter centraal staat. Het materiaal wordt geprepareerd, zodat er de hele week met vertrouwen op kan worden gestaan.

Hoe het materiaal wordt geprepareerd is per persoon verschillend. Er zijn variaties mogelijk in de kanthoek, de hoek bij hangend slijpen en in hoeverre de staalkant wordt doorgeslepen van tip naar tail. Voor de wintersporter hebben deze variaties veel effect op hoe snel de ski's of snowboard grip krijgt in de nieuwe bocht. Ook heeft dit effect op het makkelijk of snel uitsturen van de bocht. Op onze onderhoudslocatie kunnen wij jou het beste adviseren in het type onderhoud voor jouw techniek. De drie verschillende profielen voor skionderhoud beschikken over de variaties van makkelijk bochten maken tot zeer sportieve bochten voor de gevorderde skiërs.
We zijn terug van een heerlijke skivakantie. De Hero Masters waren weer geweldig en de Dynastars gingen ook beter dan ooit tevoren. We komen de volgende keer graag terug voor het skionderhoud. 

 ★★★★★
- Johan en Geeke
Na het onderhoud ervaarden wij opmerkelijk betere prestaties van onze ski's. Ze glijden de hele wintersport goed en de kanten van de ski's kunnen gemakkelijk de hele week door. Zeker de prijs waard voor het handmatige onderhoud. 
 ★★★★★
- Karin Poel
Snowboards altijd zo scherp geslepen dat het net schaatsen zijn en je zelfs grip hebt op een ijsplaat. Wax na zeven dagen nog steeds zo goed dat ook paden geen problemen geeft. Top service!

 ★★★★★
- Marc de Graaf

klaar voor jouw beste wintersportervaring?


Powered by AZEXO Shopify page builder