OVER ONS

In 2011 begon een uit de hand gelopen hobby uit te groeien naar een eerste bedrijfje. Vanuit het wedstrijdskiën was ik meerdere keren per week bezig met het onderhouden van mijn eigen slalomski's voor mijn trainingen en wedstrijden. Na het leren van het bouwen van websites op school kwam de eerste site online om handmatig onderhoud aan te bieden aan wintersporters uit Almere. Al snel meldde skiërs en snowboarders zich uit heel Nederland.

 Met elk nieuw seizoen groeide het aantal wintersporters dat zich voor hun vakantie kwam melden voor onderhoud. Het proces van het onderhoud werd de grootste uitdaging. Het handmatige onderhoud kost nou eenmaal veel meer tijd dan één ritje over de machine bij de grote sportzaak. Daarom hebben wij vier profielen, passend voor elke wintersporter:

Misschien wel de belangrijkste vraag: waarom concurreren met grote sportzaken waar de klanten toch wel binnenlopen? Ons doel is om zo veel mogelijk wintersporters de kwaliteit van handmatig slijpen en waxen te laten ervaren, zodat zij vol vertrouwen op eigen materiaal de pistes af kunnen knallen!

Ruben Boelhouwers 
 Eigenaar Skimeesters & Industrieel ontwerper

Vragen over de service? Stuur gerust een Whatsapp berichtje