OVER ONS

Ongeveer 11 jaar geleden ontstond de start van Skimeesters in Almere, wanneer naast de eigen slalomski’s voor wedstrijdskiën ook setjes voor vrienden en familie werden geslepen en gewaxt. In de jaren daarna is zowel eigen skivaardigheid sterk uitgebreid met Nederlandse Kampioenschappen Slalomskiën en tientallen weken skiles geven in de Alpen. 

Alle kennis en kunnen van de sport én materiaal gaan hand in hand om voor onze klanten voor een optimale wintersportervaring te zorgen.Tegenwoordig zorgen wij jaarlijks voor honderden skiërs en snowboarders - uit Almere, Amsterdam en omstreken - dat zij met hun eigen materiaal, fantastische afdalingen kunnen maken. Zekerheid op jouw ski's of snowboard is namelijk het begin van een goede wintersport. Iets wat wij met handmatig onderhoud meer kunnen bieden dan elke andere sportzaak dan ook. Elke ski of snowboard krijgt van ons de aandacht alsof het ons eigen materiaal is en we er zo de berg mee af zouden gaan.

Onze 4 services biedt maatwerk voor elke wintersporter. Maak hieronder je keuze of laat je adviseren wat het beste bij jou past. Ruben Boelhouwers 
 Eigenaar Skimeesters & Industrieel ontwerper

Vragen over de service? Stuur gerust een Whatsapp berichtje 
Powered by AZEXO Shopify page builder